Eu sunt una din persoanele care tratează revelionul, în materie de îmbrăcăminte, ca pe un fel de Halloween.

Ideea e că simt că pot să-mi permit multe cu ținuta de revelion(nu știu de ce), pun mai mult sclipici, pun mai multe, mai mari, mai îndrăznețe accesorii și culmea, nu mă simt vinovată. Și culmea, nici penibilă.

Problema mea e că aș pune și culoare. Și când spun culoare mă refer la altceva decât roșu sau auriu. Mie imi place de exemplu verdele-smarald sau purpuriul, sau albastrul electric, verdele este culoarea mea preferată, și aș vrea din tot sufletul să port ceva verde anul acesta la revelion, dar… nu găsesc.

Se pare că cineva a furat toate culorile. Magazinele (din rândul celor accesibile) sunt o mare de gri, nude și kaki, iar, dacă nu era deja prezent, cu venirea sărbătorilor de iarnă s-a mai adăugat standardizatul roșu, auriu și marsala. Punct. Ceea ce mă face să mă întreb…

Unde sunt culorile?

Culorile sunt de exemplu la Dolce&Gabanna ori Gucci, ori Balmain, deci anul acesta par a fi, cel puțin pentru unii dintre noi, inaccesibile.

Pe cât de mult îmi displăceau mai demult imprimeurile prea colorate, prea complicate, pe-atât deplâng lipsa culorii și mi-e dor să văd o cămașă frumoasă de mătase în culori stridente, o rochie cu imprimeu într-o culoare tare, pantofi alții decât negri…

Se spune că prețuiești ceva cu adevărat abia după ce dispare. Eu am învățat ceva din asta, iar următorul sezon în care or să se poarte culorile o să-mi fac o aprovizionare serioasă.

Până una-alta… anul acesta de revelion îmi pun all black, și sper ca 2017 să aducă mai multă culoare.

 

Gucci fall 2016

YSL fall 2016

Balmain pre-fall 2016

 Balmain spring 2016

(surse foto: pinterest)

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.