Problemele dentare fac, din păcate, parte din viața noastră. La fel ca în cazul iubirii neîmpărtăşite din liceu, câte o durere de măsea reuşeşte să ne țină treji câte o noapte intreagă 😀, lucru mai puțin vizibil în filme, cel puțin în producțiile Hollywood, până de curând.

Am vizionat filmul ,,All we had” care o are în rol principal pe Katie Holmes întruchipând o mamă singură de 36 de ani care, împreună cu fiica adolescentă luptau să supraviețuiască crizei financiare. Ştim desigur cât de frumoasă este Katie Holmes în aparițiile ei de pe covorul roşu, însă de data aceasta aspectul ei este mai puțin finisat, iar într-un moment din film personajul pe care îl joacă îşi scoate singură un dinte datorită unei infecții care îi provoca dureri mari şi pentru că nu îşi permitea să vadă un medic, aşadar aproape toată durata filmului protagonista a fost ştirbă.

În filmele de consum, care se difuzează în general la TV,toate personajele, indiferent de statutul lor aveau nişte zâmbete de Hollywood, excepție fac cateva filme cu canibali şi zombi 😆, de aceea era greu să cred în drama cuiva care avea un zâmbet şi un ten perfect, de data asta însă părea credibil, şi asta e dovada că un mic detaliu face toată diferența. Pur şi simplu mă frustra că femeia aceea frumoasă nu are posibilitatea financiară să işi repare dintele ca apoi să imi aduc aminte că în viața reală poate să-şi cumpere cartierul unde e cabinetul stomatologic, cu medic cu tot 😁Katie-Holmes-Main

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.