Printul leopard e cu singuranță o declarație îndrăzneață de stil, şi de multe ori se întâmplă să ne „temem” de el, să nu ştim sigur care sunt regulile lui de purtare.

Kate Moss, regina pantalonilor skinny, este o iubitoare a acestui tip de print şi este cel mai potrivit om care să ne dea lecții de stil, ea ne arată, din nou, că moda nu are neapărat reguli.

Surprinsă purtând leopard print de numeroase ori, stilul în care Kate Moss poartă hainele şi combinațiile pe care le face par pe ea atât de naturale şi le poartă cu atâta uşurință, încât reuşeşte să producă imagini iconice.

Kate Moss poartă cel mai des sacouri sau geci faux fur cu acest tip de print, dar si costume în două piese, eşarfe ori genți, combinându-le cel mai adesea cu pantaloni skinny, tricouri sport, cămăşi ori rochii.

Combinația animal print şi culoarea roşu este în cele mai multe cazuri un succes, Kate alege şi alte culori puternice, de exemplu galbenul, şi alege să stingă eleganța clasică a paltonului cu acest tip de print combinându-l cu elemente casual. De asemenea nu se fereşte să poarte două tipuri de print, de exemplu leopard print şi carouri, şi cel mai mult ajută pentru ca ținuta să fie un succes este atitudinea ei naturală şi relaxată.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.