Incurcate sunt căile modei! Dacă acum ceva vreme era aproape interzis să alături două piese din denim în aceeaşi ținută, fie ele părți componente ale aceluiaşi costum, de o vreme moda a făcut o cotitură de 180 de grade şi promovează ținutele „all+ ceva” chiar şi când vine vorba de denim.

Dacă clasicele „all white” şi „all black” sunt arhicunoscute şi nu par a se demoda vreodată, era necesar ca denimul să ajungă la aceeaşi performanță şi să fie pe picior de egalitate.

Una dintre cele mai de succes invenții ale modei, jeansul, a ajuns să fie o piesă atât de răspândită şi universală încât s-a adaptat mereu modelor şi a fost transformat mereu, făcând față cu brio nestatorniciilor modei.

În ultimii doi ani denimul a revenit în atenția tuturor, mai ales acel material „old school”, punându-se accent şi pe piese precum cămaşa din denim, care nu era atât de populară ca pantalonul ori geaca.

Recunosc că mă feream să port cămaşa de blugi tot cu blugi, şi o purtam cu orice altceva, dar recent am văzut că „blug pe blug” nu e mereu dezastruos, şi am găsit câteva ținute frumoase, fie că piesele sunt în aceeaşi nuanță ori nu.

Putem compune ținute all jeans în posibilități nenumărate, şi le putem duce în orice zonă vrem, depinde de noi dacă punem pantofi cu toc, sandale cu şireturi boho, ori pantofi sport. 👠👟👑

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.