În scurt timp o să se deschidă sezonul de stat la plajă, după caz la malul mării ori a piscinei, iar puțină inspirație ne este de folos când vine vorba să ne construim ținuta de plajă.

Nu sunt o mare iubitoare de mare, îmi place să dorm şi să mă bronzez pe plajă, chiar dacă intru în apă doar până la gleznă, dar iubesc costumele de baie şi accesoriile de plajă. 

Când mă gândesc la mare sau la piscină, aş vrea să văd alb-negru, asta datorită modei ăsteia cu costume de baie în culori neon care îmi rănesc retina. Costumele de baie sunt tot mai elaborate şi tot mai incomode. Culori neon, burete deranjant de mult în sutienele push up, ştrasuri, paiete, combinații nefericite de culori, completate în cele mai nefericite cazuri de unghii false de proporții, machiaj semipermanent, bijuterii  kitchoase.

 Ca să ne amintim de vremurile în care oamenii chiar se bucurau de mare, am ales-o pe Brigitte Bardot, o eternă iubitoare de mare şi un sex-simbol şi trendsetter de succes, să ne inspire în ceea ce priveşte ținutele de plajă, şi să ne transmită puțin din îndrăzneala şi nonconformismul ei.

Brigitte Bardot purta pe plajă pălării cu boruri mari, purta părul vâlvoi, în ton cu moda anilor tinereții ei, poate acesta era cel mai important accesoriu al ei, şi nu se sfia să poarte machiajul ei semnătură al ochilor chiar şi pe plajă. 

Chiar dacă în materie de costume de baie lucrurile nu sunt aşa de roz, croiala era simplă şi comodă, şi se pare că predomina albul. Ceea ce trebuie să luam de la doamna Bardot este mai ales atitudinea. 


 Se pare că celebrul parisian chic există şi pe malul mării, şi pare un simț înnăscut. Dacă ne preocupă detaliile şi dorința de perfecțiune există şanse mari să uităm să ne bucurăm de moment, probabil tocmai acest detaliu „ucide” effortless-ul pe care încercăm atât să-l mimăm. 

Publicitate

3 gânduri despre “ Ce să împrumutăm de la Brigitte Bardot când vine vorba de plajă

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.