Vineri seara. Ca o fată de casă ce sunt stau acasa şi-mi fac unghiile. Ca o fată harnică ce sunt, nu pot să stau degeaba cât îmi fac unghiile, deci mai trebuie să fac ceva pe lângă, deci îmi pun ceva pe youtube. Imi apare la sugestii „Gospodar fără pereche” şi dau click, ştiind de la americani de formatul emisiunii, am vrut să văd cum stă treaba la noi. Şi bine-am făcut. 

Pe scurt, pentru cei ce nu stiu, nişte fermieri sau agricultori după caz, participă la o emisiune care organizează un casting pentru ei, după ce le face o scurtă prezentare, pentru a le găsi nevastă. Fiecare flăcău dornic de însurătoare este filmat în mediul lui făcând activitățile pe care le face de zi cu zi, în timp ce la rândul lui acesta vorbeşte despre aşteptările lui de la relația viitoare, de la femeia care va dori să-l cunoasca, de fapt femeile. Care vor lupta cot la cot împortiva altora pentru a-l câştiga pe prinț. De-aici am creat profilul-robot atât al mirelui, cât şi a femeii lui ideale. 

Ce-am observat: majoritatea bărbaților locuiesc cu părinții şi majoritatea sunt mânați de la spate de părinți, mai mult de mame, ce-i drept, să se căsătoreasca. Concurenții au în general idei foarte clare despre viitoarea iubită. Am auzit în câteva rânduri că trebuie să aibă părul lung, dacă e înaltă, totuşi să nu îi depăşească, şi ferească Dumnezeu să fie grasă. 

Legat de treburile casnice… normal, femeia trebuie să se descurce cu ele, în două cazuri candidații au subliniat însă că femeia nu trebuie să stea numai în bucătărie şi atât, femeie tre’ să fie independentă dom’le, deci trebuie să-şi facă drum şi la salonul de frumusețe, şi incă ceva: să fie zâmbitoare, că doar ăsta e scopul femeii în viață, să fie entertainer pentru un bărbat ursuz. Am vorbit de scop şi n-am pomenit de copii? Upss… 

Şi unele din mamele candidaților au opinii puternice despre nora ideală, mai ales una dintre ele care susține că  în ziua de azi fetelor le place prin oraş la cafele şi la țigară, nu le place munca şi ea ar refuza categoric o noră ca asta, poate acesta e şi motivul pentru care odorul încă nu şi-a găsit nevasta (perfectă), pentru că mama lui îi recomanda să fie o fată aşa cum e ea, iar ea e, desigur, unică. 

Am văzut ce vor bărbații şi nu ne rămâne decât sa le urăm succes. Iar noi fetele, fuga la salon şi toate de-un zâmbet dacă vrem măritiş! 

Publicitate

2 gânduri despre “Ce-şi doresc bărbații. Cel puțin cei din emisiunea „Gospodar fără pereche” 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.