Alături de rochia aceea neagră, cămaşa albă, geaca de piele, blugii aceia buni, pantofii nude, ochelarii fumurii, etc, alături de esențialele în vestimentație ar trebui să se afle -în umila mea părere- şi ghetele Timberland, Clujana, ori ce-or fi ele, ştiți despre ce vorbesc. 

De când a venit toamna mi-am scos la indemână hainele mai groase şi-am pus la păstrare toată încălțămintea care se poartă cu degetele pe-afară. Cu tot dragul, pentru că eu sunt iubitoare de răcoare, fulare, mănuşi, tricotaje, haine groase deci şi ghete cizme şi botine. Mi-au venit în minte ghetele Timberland şi m-am gândit că deşi mai butucănoase şi nu chiar atât de grațioase precum nişte sandale cu barete subțiri, merită şi ele un loc în dulapurile şi blogurile noastre de toate zilele. 

Hmmm… mai întâi prima persoană care îmi vine în minte pentru că poartă acel tip de ghete este Jay Z, iar de pe tărâm autohton Cheloo. Ştim cu toții modelul, şi îl asociem  cu un anume stil de viață, de îmbrăcăminte. Ghetele în discuție sunt extrem de uşor de purtat, mai ales în combinațiile deja consacrate: ghete+ denim, carouri, kaki, imprimeu milităresc, bluze tricotate, celebrii pantaloni de sport gri,  etc. 

Rihanna a fost fotografiată în numeroase rânduri purtând ghetele Timberland descheiate, în ținute lejere, fie în combinații cuminți, fie îndrăznind aşa cum ne-a obişnuit, dar totuşi cu un rezultat natural şi mereu original.

Sursă foto: Pinterest

Atuurile acestui tip de încălțăminte sunt rezistența la apă, rezistența în timp, dar şi tradiția şi nostalgia anilor lor de glorie, iar în ultima vreme, deşi era greu de imaginat, aceste ghete sunt integrate tot mai des în ținute elegante, aducând un pic de rebeliune şi atitudine oricărei ținute, dar şi căldura de care o să avem cu siguranță nevoie pe timpul rece. 

Iar doamnele care poartă doar pantofi cu toc… bănuiesc că în excursiile la munte renunță la ei 😉

Sursă foto: Pinterest 

Publicitate

2 gânduri despre “Un must. (Nu de struguri, deşi e sezonul)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.