Bretonul, fie el pe toata fruntea, pe o parte, drept sau asimetric, este un fel în care poți sa-ți schimbi înfățişarea cu doar câteva mişcări, poți să ascunzi nişte sprâncene aranjate prost, sau o frunte mai lată decât e de preferat, poți să oferi personalitate stilului tău. 

Înainte de a alege a purta breton trebuie să luăm în calcul că bretonul trebuie tuns mai des, că textura părului poate să ne facă dificilă întreținerea tipului de breton dorit, şi că este posibil să fie nevoie să spălăm părul mai des. 

Acestea fiind spuse, eu, care sunt o militantă în favoarea bretonului, o să îți dau câteva motive ca să încerci acest stil:

1. O femeie trebuie să experimenteze, cel puțin o dată în viață trebuie să încerci o cuafură cu breton pentru a-ți da seama dacă ți se potriveşte sau nu. 

2. Am văzut foarte multe femei cărora le stă bine cu breton şi nu îmi vine vreuna în minte căreia să nu i se potrivească

3. Părul e doar păr şi creşte, dacă nu îți place, nu e o dramă.

4. Lunile de iarnă sunt cele mai potrivite pentru a purta breton. Asta nu pentru că ține de cald, ci pentru că este mai uşor de întreținut fiindcă fruntea nu transpiră aşa mult.

5. Se potriveşte fiecărei tunsori

6. Nu există semne că ar ieşi vreodată din modă

Încercați, încercați, încercați! 🙂

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.