Dragi cititori,

Această toamnă #superblog organizează o competiția anuală de blogging cu care au început în 2008, cea mai longevivă din spațiul online românesc, anul acesta ajung la a 19-a ediție, iar eu m-am gândit să particip, şi să vă încurajez să participați şi voi.

Intrarea în concurs nu depinde de tematica blogului sau de trafic, de aceea cu toții avem posibilitatea de a intra dacă îndeplinim următoarele condiții: vârsta minimă de 16 ani, blogul să aibă o vechime minimă de 3 luni şi cel puțin 20 de articole publicate. Simplu, nu-i aşa?

Eu zic că avem doar de câştigat: o şansă la unul dintre premii, motivație de a scrie, şi de a o face bine, o şansă de a ne face blogul mai cunoscut şi de a cunoaşte oameni interesanţi din online.

Participarea la acest concurs va aduce şi un conținut mai divers pe blogul meu, dacă până acum v-am obişnuit cu literatură şi modă, de-acum o să vedeți şi alte teme, pentru că voi face față cerințelor concursului.

Dacă sunteți interesați de competiţie aveți timp să vă înscrieți până în 1 octombrie, aşa că fuga-fuguța pe site-ul organizatorului http://www.super-blog.eu şi… fie ca cel mai bun să câştige!

Acest articol este scris pentru competiția #superblog2019

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.