Îmi place să urmăresc stilul vestimentar al vedetelor de peste ocean. Am început în copilărie, în anii 2000 urmărind videoclipuri muzicale, şi credeam că atunci când o să fiu mare o să mă îmbrac şi eu aşa cum vedeam în videoclipuri. Crescând, mi-am dat seama că poveştile din videoclipuri sunt regizate, că Gwen Stefani nu trăieşte în cartierele pe care le arată în videoclipuri, iar aceia nu sunt prietenii ei, că nu se îmbracă aşa când îşi plimbă câinele şi Kylie Minogue iese la cumpărături îmbrăcată ca orice om, iar fetele de la Pussycat Dolls nu locuiesc în aceeaşi casă într-o continuă petrecere în pijamale.

Am crescut şi am început să mă îmbrac şi eu ca orice om, în general, dar încă mai visez pe alocuri, nu la hainele vedetelor, ci la ocazii la care aş putea să îmbrac ținute de scenă. Dacă mai demult credeam că stilul vedetelor e imposibil de imitat pentru că sigur hainele lor costă o avere, în prezent ştiu cum se face: caut pe Pinterest ținutele vedetelor care îmi plac şi care cred că mi s-ar potrivi, le salvez şi caut piese asemănătoare. De cele mai multe ori găsesc. În rest, trebuie să am puțintică răbdare şi le găsesc când mă aştept mai puţin.

Cumva muzica şi stilul de îmbrăcăminte din clipurile muzicale din America anului 2000 au încă darul să mă înveselească şi să mă inspire. Acum ştiu că ţinutele vedetelor sunt o construcție stilistică, dar nu pot să nu admir această muncă din spatele ei.

Şi noi putem să ne inspirăm din ţinutele vedetelor, şi să aducem puțină strălucire în viaţa noastră. Cu o simplă căutare pe google aflăm de unde şi-a achiziţionat o persoană publică ținuta, şi cu o alta găsim ceva asemănător dacă prima variantă e indisponibilă sau inaccesibilă.

Click click talie click culoare click cumpărare,adresă, click click, gata!

Mie îmi place să fac cumpărături online în general, dar cel mai mult îmi place să fac cumpărături de reduceri. Fiindcă black friday nu mai e doar vinerea, şi nu mai e doar o zi, ci se întinde şi se extinde pe aproape toată luna noiembrie, avem timp din belşug să cumpărăm cadouri pentru cei dragi sau pentru noi.

Black friday e momentul perfect pentru a-ţi cumpăra o ţinută de vedetă, iar answear.ro este locul perfect: locul de întâlnire a sute de branduri, reduceri de până 70% şi produse de calitate.

Eu îmi cumpăr câte o piesă sau poate o ținută de vedetă în fiecare an de black friday, şi o port de revelion. Mi se pare că din toate evenimentele de peste an, oarecum revelionul este ocazia care ne permite să ne îmbrăcăm cât de pretenţios dorim. Nimic nu e prea mult!

Să facem o probă virtuală a unei ţinute de vedetă!

Cum se face o ținută vedetă? Eu aleg prima dată baza, piesa pe care să construiesc restul ţinutei.

Am găsit o salopetă care îmi aduce aminte de una din ținutele lui Kylie Minogue, prima dată când văzusem o rochie elegantă cu glugă. Aveam de unde să aleg şi rochii glam dar salopetele sunt slăbiciunea mea. Şi aceasta e o salopetă cu glugă care poate fi combinată cu sandale, ghete, cizme, botine… poate fi adaptată mai multor stiluri şi anotimpuri.

Am găsit o pereche de botine argintii tip oglindă în care se vor reflecta toate luminile petrecerii de revelion, iar norocul a fost de partea mea să găsesc şi un sacou cu paiete, care m-a convins de la prima vedere.

Pentru mine asta înseamnă festiv: argintiu strălucitor, ca fulgii de zăpadă, ca rochiile de pe covorul roşu a lui Kylie Minogue.

Strălucirea nu strică, nu tot timpul. Accesorizarea nu se opreşte aici, adaug cerceii şi o geantă care are picătura aceea de roşu care ne poartă noroc de Revelion. Noroc că am găsit-o!

Ținuta completă pare de vedetă!

Dacă iau fiecare obiect în parte, pot găsi mai multe ocazii în care să le port, deci cumpărăm ca vedetele, dar purtăm responsabil. Mi-am pus în plan să nu cheltui mai mult de 999 de lei.

Când am făcut totalul mi-am dat seama că ţinuta de vedetă arată de milioane şi costă câteva sute: 574,5 mai exact.

Ce-aş putea să fac? Acesta-i preţul, dom’le, dar rezolvăm cumva!

Ne îndreptăm agale spre căutare şi scriem palton de damă. Să vedem ce iese. Doar n-o să merg la revelion fără palton!

Articol scris pentru Super Blog 2019

Publicitate