Din cele mai vechi timpuri ne-am luat resursele necesare din natură, am învăţat pe propria piele, de-a lungul generațiilor ce ne oferă natura pentru a ne hrăni şi a ne îngriji.

Chiar dacă ştiința şi tehnologia în materie de cosmetice a evoluat, un lucru a rămas neschimbat: ne întoarcem mereu în natură pentru a ne lua materia primă necesară pentru îngrijirea pielii. În prezent când trăim în medii poluate, într-un du-te-vino permanent, apreciem şi căutăm tot mai mult naturalul şi natura.

Când vine sezonul rece, nu aduce doar primii fulgi de nea şi nostalgia sărbătorilor, vine şi cu viroze, răceli, şi toate cele, de aceea una din preocupările noastre e să ne creştem imunitatea, fiecare prin metodele lui. Poate cea mai des întâlnită este creşterea aportului de vitamina C în organism, fie prin consumul de fructe sau sucuri naturale, ori prin consumul de suplimente.

Şi pielea trebuie însă pregătită pentru iarnă, trebuie să îngrijim bacteriile bune de pe suprafața ei, iar cea mai bună metodă e să apelăm din nou la ingrediente de origine naturală. Frumuseţea naturală presupune şi îngrijire naturală, ceea ce e minunat e că putem să folosim un produs 100% românesc la un preţ just în îngrijirea noastră de toate zilele, pentru că Farmec are grijă de asta.

Când vorbim despre Farmec, cu siguranță ne vine în minte produsul lor vedetă, laptele demachiant Doina, secretul de îngrijire al multor femei, un adevărat simbol care însă este mereu actualizat ca să răspundă nevoilor noastre. Şi răspunde multor nevoi, pentru că este un produs multifuncțional.

Farmec este cea mai mare companie de cosmetică de la noi, are o mare tradiție dar nu se bazează doar pe asta, investeşte foarte mult în inovație, după aceeaşi formulă: invocă puterea naturii pentru a ne oferi linii complete de îngrijire. Putem cumpăra produse de calitate din proximitate, iar asta e semn bun.

Relansarea liniei Gerovital Plant vine în ajutorul îngrijirii tenului normal şi mixt, şi ne oferă toate produsele pentru a ne putea crea o rutină sănătoasă de îngrijire.

Primul pas de îngrijire a tenului este o bună curățare, aşa bacteriile rele pleacă, iar un produs bun pe bază de plante ajută bacteriile bune să rămână şi să lupte pentru sănătatea pielii noastre. Ştiți regula numărul 1 de îngrijire: demachierea de seară este cel mai important pas! Avem la dispoziție fluidul demachiant şi apa micelară Gerovital Plant. Nu avem scuze!

Hidratarea e al doilea pas, pe lânga crema hidratantă clasică, avem la dispoziţie şi un ajutor extra: un booster de vitalitate şi strălucire care face hidratarea tenului mai eficientă, sub formă de fiole. Ştiți zilele acelea când ieşim dintr-o răceală şi avem pielea din jurul nasului descuamată şi iritată? Cred că ar fi momentul perfect să folosim boosterul.

Îngrijirea preventivă antirid este un alt pas important, putem să folosim crema antirid cu protecție solară pe timpul zilei, şi crema antirid nutritivă pe timpul nopții, împreună cu crema anticearcăn şi antirid pentru a îngriji zona sensibilă a ochilor.

Pentru un ten mai uniform crema CC matifiantă e de încredere, şi ne dă încredere, în noi şi în originea produselor pe care le folosim pentru îngrijirea tenului.

Inovația colecției noi Gerovital Plant e folosirea ingredientelor benefice din flora locală pentru a creşte imunitatea pielii: previne dezechilibrul microbian de pe pielea noastră şi ne face să strălucim!

O bună rutină de îngrijire e tratamentul corect pe care trebuie să-l aplicăm pielii noastre. Fiecare produs de pe magazinul online Farmec are indicații cu privire la momentele zilei în care e bine să-l folosim, şi-n plus, produsele sunt grupate pe tipuri de ten, şi fiecare dintre ele au recenzii unde se specifică şi vârsta şi tipul de ten al persoanei care a făcut recenzia. Eficient şi transparent!

Gerovital Plant e doar una din gamele Farmec, aş putea să povestesc mult şi bine despre produsele lor pentru păr ori despre ojele super-durabile, ori despre colecția de machiaj dar vă las să vă convingeți!

Articol scris pentru Super Blog 2019.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.